Stryktipset - experttips, vilka är dem bästa?

Det finns fler olika sidor och experter som kan hjälpa dig, antingen genom att ge dig speltips kopplat till varje match eller med färdiga rader som du kan ta del av när du spelar på Stryktipset. Förslag som kommer från flera olika håll kan vara svåra att hålla reda på. Därför har vi sammanställt en lista med några av de sidor som vi rekommenderar när du letar efter experttips. Stryktipset har många självutnämnda experter, så här är vårt försök att hjälpa dig hitta rätt experttips.

Stryktipset - Experttips du kan lita på!

Här kommer en lista av några av de sidor som vi tycker har de bästa tipsen inför Stryktipset. Tips som kommer från flera olika källor kan ofta hjälpa dig skapa bättre överblick då alla oftast har sina egna insikter och unika analyser.

Svenska Spel

Varför inte ta tipsen direkt från källan… Svenska Spel låter dig ta del av deras experttips. Stryktipsets hemsida uppdateras varje torsdag och där kan du både spela och ta del av tipsen från deras experter.

Läs mer på Svenskaspel.se
Speltips.se

Speltips.se är Sveriges största bettingcommunity och deras experter guidar dig genom varje match. De ger dig även veckans chansning om du vill ta lite större risker.

Läs mer på Speltips.se
Bettingstugan.se

Bettingstugan är ett självklart besök för många spelare inför Stryktipset. Deras experttips publiceras oftast på torsdagar – samma dag som Stryktipset släpps. Då de alltid har två olika experter som ger varsitt tips så får du extra insikter.

Läs mer på Bettingstugan.se
Aftonbladet.se

Som en av Sveriges största nyhetssidor så har Aftonbladet en veckovis bevakning av Stryktipset. Extra smidigt är att de har en plugin direkt till Svenska Spel integrerat på sidan.

Läs mer på Aftonbladet.se
Expressen.se

Expressen har en unik layout på sina experttips där de hoppar mellan de olika matcherna och lyfter fram de matcher som de tycker är speciellt intressanta, istället för att gå igenom match 1-13 var för sig.

Läs mer på Expressen.se
Tipsmedoss.com

Tips med oss är en annan sida som regelbundet erbjuder experttips, Stryktipset finns även länkat direkt på sidan där de tydligt går igenom match 1-13 var för sig.

Läs mer på Tipsmedoss.se

Stryktipset - Podd

Om du istället föredrar podd-formatet kan vi rekommendera Stryktipspodden som släpper ett avsnitt varje vecka. De har redan fått hundratusentals nedladdningar och är en väldigt populär källa för experttips. Stryktipset är väldigt komplext ibland, så varför inte lägga till ytterligare en inspirationskälla för att hitta det rätta Stryktipset.

Stryktipspodden Lyssna på stryktipspodden här

Stryktipset - Video

Det finns fortfarande få Youtube-kanaler som veckovis laddar upp experttips. Stryktipset är ju ett återkommande spel, så många uppskattar veckovisa uppdateringar inför varje omgång. Men det finns några som försöker. Bettingstugan försöker publicera varje vecka och om du gillar deras skrivna experttips kan deras Youtube-serie kanske vara ditt nästa steg. Utöver det finns det även kanaler som FanTV som även där de försöker publicerar sina videor regelbundet.

Stryktipset League

Om du vill börja spela på styrktipset och börja använda olika experttips men inte är redo att satsa riktiga pengar, utan i stället vill spela mot dina vänner. Då har Svenska Spel lanserat Stryktipset League som är en gratis liga där du kan spela mot dina vänner. Allting är gratis och du spelar inte heller med riktiga pengar, den enda restriktionen är att du måste vara över 18 år för att skapa ett konto.

Stryktipset Spela på Stryktipset League här

Stryktipset - Resultat

Vad är Stryktipset?

Stryktipset är ett spel där du ska lyckas tippa rätt i 13 olika fotbollsmatcher. Valen du har är 1 (Hemmaseger), X (Oavgjort) eller 2 (Bortaseger). Ligorna som matcherna plockas från kan variera men vanligtvis är det från Premier League eller Allsvenskan. När du har fyllt i din kupong kan du antingen lämna in det hos ett lokalt spelombud eller så kan du spela online om du är ute efter Stryktipset i sista stund.

Stryktipset Spela på Stryktipset här

Stryktipsets historia

1934 introducerades Stryktipset för det svenska folket; det bestod då av 12 matcher och varje rad kostade då 25 öre/rad, idag kostar det 1 kr/rad. Det tog 35 år innan antalet utökades till 13 som det är än idag.
Namnet kommer från att när Stryktipset introducerades så strök man de resultaten man inte ville spela på.

13 rätt

Att lyckas få 13 rätt är målet för alla som spelar Stryktipset. Om du skulle få 13 rätt delar du vinsten med alla andra som också haft 13 rätt den veckan. Skulle du vara ensam vinnare så är du garanterad minst 10 miljoner kr på grund av Svenska Spels garantifond som bland annat avser Stryktipset. Experttips kan du få via bloggar, experter eller direkt via Svenska Spels hemsida om du känner att du inte är säker på vissa matcher.
En annan fördel med att få 13-rätt är att det ger dig möjligheten att köpa Svenska Spels eftertraktade 13-tröjan, vilket kan göra det enklare att få dina vänner att lyssna på dina experttips. Stryktipset är ett av Sveriges populäraste spel, vilket betyder att många förstår innebörden av att ha en 13-tröjja.

Största vinster

  1. 2011 – 20.3 miljoner kr
  2. 2019 – 10,3 miljoner kr

Skapa ett konto på Svenska Spel - Spela på Stryktipset i sista stund

Att skapa ett konto på Svenska Spel är enkelt, allt du behöver är ett Mobilt bankID eller ett Freja eID. Med hjälp av din ID behöver du bara skapa en inloggning via svenskaspel.se och säkerställa att du är över 18 år.